Συστατικά:
Υλικά για περίπου 20 μερίδες:
3 αβγά
50g φυτικό λάδι
125g αλεύρι
500g Kölln® Oat Muesli φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
60g φουντούκια
60g αμύγδαλα
λάδι ή βούτυρο για τo τηγάνι
Προετοιμασία:
Προθερμάνετε το φούρνο. Χτυπήστε τα αυγά με το λάδι μέχρι να αφρατέψουν. Ανακατέψτε το αλεύρι, το μούσλι Kölln® και το μπέικιν πάουντερ. Ψιλοκόψτε τα φουντούκια και τα αμύγδαλα και ανακατέψτε τα στη ζύμη. Αλείψτε με λάδι ή βούτυρο ένα ταψί ή μία ψηλή φόρμα με αποσπώμενη βάση (ύψος 20 cm, διάμετρος 12,5 cm, όγκος 1650 ml) και ρίξτε τη ζύμη. Ομαλοποιείστε την επιφάνεια και ψήστε.
Προτεινόμενες Συνταγές: