Cheesecake με βάση βρώμης και ανθότυρο

Συστατικά:

Για 10 μερίδες:

ΥΛΙΚΑ:


Για τη βάση:
325γρ KOLLN CRUNCΗY HONEY AND OATS
180γρ βούτυρο


Για την κρέμα:
160γρ κρέμα γάλακτος
5 φύλλα ζελατίνης
250γρ ανθότυρο
400γρ τυρί κρέμα
170γρ γιαούρτι
130γρ ζάχαρη άχνη


Για το γαρνίρισμα:
50γρ KOLLN CRUNCΗY HONEY
Mέλι.

Προετοιμασία:

Βάση:


Αλέθετε ελαφρώς -όχι σε σκόνη- τα 325γρ KOLLN CRUNCY HONEY AND OATS στο multi.

Λιώστε το βούτυρο και σε μεταλλικό σκεύος το ανακατέψτε με τα KOLLN. Απλώστε το μείγμα στη φόρμα σας.


Κρέμα:


Τοποθετείστε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Παράλληλα ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε τη ζελατίνη στη κρέμα και ανακατεύουμε.

Τοποθετείτε σε μεταλλικό μπωλ το ανθότυρο, το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύετε με αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Τέλος προσθέτουμε λίγο λίγο ανακατεύοντας συνεχεία την κρεμά με τη ζελατίνη με προσοχή για να μην κόψει. 

Στρώστε τη κρέμα στη φόρμα και τοποθετήστε τη στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες. 

Γαρνίρετε με μέλι και τα υπόλοιπα KOLLN.

Προτεινόμενες Συνταγές:

Τηγανίτες με μούσλι, μήλο και κανέλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πουτίγκα ροδάκινο με μούσλι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέικ με μούσλι και λεμόνι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό με τραγανή κρούστα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ