Κεκάκια με μούσλι

Συστατικά:

Υλικά για περίπου 20 τεμάχια:

Για τη ζύμη:

400 g αλεύρι σίτου (τύπου 405),

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ,

1 κ.γ. αλάτι,

40 g ζάχαρη,

100 g βούτυρο,

300 ml βουτυρόγαλα,

400 g Kölln® Muesli Fruit

 

Για το πασπάλισμα:

30 ml βουτυρόγαλα,

100 g Kölln® Muesli Fruit

Προετοιμασία:

Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.

Κόψτε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια, προσθέστε τα ένα-ένα και ζυμώστε μέχρι να σχηματιστεί μια εύθρυπτη ζύμη.

Προσθέστε το βουτυρόγαλα και το Kölln® Muesli και ζυμώστε με το χέρι μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιογενής.

Απλώστε τη ζύμη σε μια επιφάνεια εργασίας την οποία έχετε αλευρώσει, έτσι ώστε να έχει πάχος περίπου 3 εκ.

Κόψτε μικρά μπισκότα από τη ζύμη με έναν στρογγυλό κόφτη (με διάμετρο περίπου 6 εκ.) και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με χαρτί ψησίματος.

Αλείψτε τα κεκάκια με βουτυρόγαλα, πασπαλίστε με Kölln® Muesli και ψήστε τα στο φούρνο.

Μέγιστη/Ελάχιστη θερμοκρασία: 200 °C     
Φούρνος με αέρα: 180 °C 

Χρόνος ψησίματος: περίπου 20 λεπτά 
Χρόνος εκτέλεσης: περίπου 25 λεπτά

Προτεινόμενες Συνταγές:

Μπισκότα με σταφίδες και μούσλι βρώμη - αποξηραμένα φρούτα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπάρες με μούσλι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Scones με μούσλι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ