Γλυκό με τραγανή κρούστα

Συστατικά:

Υλικά για 8 μερίδες:


1 ποτήρι βύσσινα (350 g στραγγισμένα), 
300 g Kölln® Muesli Crunchy Honey-Nut, 
4 αυγά (μεσαίου μεγέθους), 
2 συσκευασίες πουτίγκα βανίλια σε σκόνη, 
1 λίτρο πλήρες γάλα, 
80 g ζάχαρη

 

Για το πασπάλισμα:

100 g Kölln® Muesli Crunchy Honey-Nut

Προετοιμασία:

Προθερμάνετε το φούρνο.

Στραγγίξτε τα βύσσινα σε ένα σουρωτήρι.

Πάρτε δύο μικρά πυρέξ, τοποθετήστε 150 g Kölln® Muesli Crunchy Honey-Nut στο καθένα και προσθέστε βύσσινα από πάνω.

Ξεχωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι των αυγών.

Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα.

Αναμίξτε την πουτίγκα σε σκόνη με το γάλα και τη ζάχαρη, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Προσθέστε τα ασπράδια και τους κρόκους στο μείγμα, απλώστε την πουτίγκα στα βύσσινα και πασπαλίστε το κάθε πυρέξ με 50 g Kölln® Muesli Crunchy Honey-Nut.

Βάλτε τα πυρέξ στη χαμηλότερη θέση του φούρνου.

Μέγιστη/Ελάχιστη θερμοκρασία: 180 °C     
Φούρνος με αέρα: 160 °C 

Χρόνος ψησίματος: περίπου 30 λεπτά 
Χρόνος εκτέλεσης: περίπου 20 λεπτά

Προτεινόμενες Συνταγές:

Τηγανίτες με μούσλι, μήλο και κανέλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πουτίγκα ροδάκινο με μούσλι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέικ με μούσλι και λεμόνι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cheesecake με βάση βρώμης και ανθότυρο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ