Σοκολατένια ταρτάκια

Συστατικά:

Υλικά για 12 τεμάχια: 


1 αυγό (μεσαίου μεγέθους), 
50 g ζάχαρη, 
150 g πλήρες γιαούρτι, 
50 ml φυτικό έλαιο, 
150 g αλεύρι σίτου (τύπου 405), 
1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 
1 ½ κ.γ. μαγειρική σόδα, 
100 g Kölln® Muesli Crunchy Chocolate Biscuit, 
φυτικό έλαιο για να λαδώσετε τις κούπες, 
12 κομμάτια σοκολάτας, ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Προετοιμασία:

Προθερμάνετε το φούρνο.

Χτυπήστε ελαφρώς το αυγό, προσθέστε τη ζάχαρη, το γιαούρτι και το λάδι και ανακατέψτε.

Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη μαγειρική σόδα και προσθέστε το Kölln® Muesli.

Λαδώστε 12 κούπες με παχιά τοιχώματα ή ειδικά πιατάκια για σουφλέ (διαμέτρου 6 εκ.) με φυτικό έλαιο και γεμίστε τις με ποσότητα ζύμης ίση με μια μεγάλη κουταλιά της σούπας.

Πιέστε 1 κομμάτι σοκολάτας μέσα στη ζύμη κάθε κούπας και ψήστε τις κούπες στο φούρνο.

Αφήστε τις να κρυώσουν και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.

Μέγιστη/Ελάχιστη θερμοκρασία: 180 °C    
Φούρνος με αέρα: 160 °C 

Χρόνος ψησίματος: περίπου 25 λεπτά 
Χρόνος εκτέλεσης: περίπου 15 λεπτά

Προτεινόμενες Συνταγές:

Μαλακά μπισκότα με γλάσο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σοκολατένια Muffins με κρέμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ