Σοκολατένια brownies με βύσσινο

Συστατικά:

Υλικά για 24 τεμάχια:

 
400 g μαύρη σοκολάτα-κουβερτούρα, 
200 g μαλακό βούτυρο, 
80 g ζάχαρη, 
τα σποράκια από 1 λοβό βανίλιας, 
μια πρέζα αλάτι, 
4 αυγά (μεσαίου μεγέθους), 
150 g Kölln® Muesli Chocolate Cherry, 
150 g αλεύρι σίτου (τύπου 405), 
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 
200 g μείγμα ξηρών καρπών (τεμαχισμένων), 
200 ml πλήρες γάλα, 
2 συσκευασίες γλάσου μαύρης σοκολάτας (125 g η καθεμία)

Προετοιμασία:

Κόψτε την κουβερτούρα σε κομμάτια και λιώστε την σε ένα μπολ που έχετε τοποθετήσει σε ένα σκεύος με νερό (μπεν μαρί).

Προθερμάνετε το φούρνο.

Χτυπήστε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα σποράκια βανίλιας και το αλάτι, μέχρι να δημιουργηθεί ένα κρεμώδες μείγμα και προσθέστε ένα-ένα τα αυγά.

Προσθέστε τη λιωμένη κουβερτούρα ανακατεύοντας συνεχώς.

Ανακατέψτε το Kölln® Muesli, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

Προσθέστε τα δύο τρίτα του μείγματος ξηρών καρπών και το γάλα.

Βάλτε τη ζύμη σε ένα βαθύ ταψί που έχετε στρώσει με χαρτί ψησίματος, ισιώστε την και ψήστε.

Αφού κρυώσει, διακοσμήστε με το λιωμένο γλάσο και τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς.

Μέγιστη/Ελάχιστη θερμοκρασία: 175 °C 
Φούρνος με αέρα: 150 °C 
Χρόνος ψησίματος: περίπου 30 λεπτά 
Χρόνος εκτέλεσης: περίπου 30 λεπτά

Προτεινόμενες Συνταγές:

Μούσλι στο φούρνο με πεκάν και μύρτιλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρόφημα Σοκολάτα γάλακτος κεράσι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ